Letos potírat zločin v ulicích Gothamu nebudeme, Gotham Knights se odkládají
zdroj: Warner Bros.

Letos potírat zločin v ulicích Gothamu nebudeme, Gotham Knights se odkládají

22. 3. 2021 10:23 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Od napjatě očekávaného oznámení nové hry ze světa Batmana Gotham Knights uběhlo na den přesně sedm měsíců. Tvůrci ze studia Warner Bros. Games se dušovali, že do temných uliček Gothamu vyrazíme potírat zločin v roce 2021, ale zřejmě jsou prognózy kriminální aktivity na letošek až příliš mírné a hrdinové ještě nejsou potřeba.

„Dáváme hře víc času, abychom mohli vytvořit co nejlepší zážitek pro hráče. Děkujeme našim úžasným fanouškům za ohromnou podporu při vývoji Gotham Knights. Nemůžeme se dočkat, až vám ze hry v následujících měsících ukážeme víc,“ napsali vývojáři na oficiální Twitter hry.

Zpráva zároveň oznámila plánované datum vydání - rok 2022. Tak doufejme, že náhradní termín už vyjde, protože Gotham je ve stavu bez přítomnosti hrdinů už opravdu mnoho let a žít bych tam za takových podmínek opravdu nechtěl.

Co vlastně o Gotham Knigts zatím víme? Batman je mrtvý a stráž tak přebírá čtveřice dalších známých hrdinů od DC – Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin. Ve hře si zahrajete za všechny z nich, budete se mezi nimi moci přepínat, a kromě singleplayeru nebude chybět ani kooperace, přičemž předělaný soubojový systém je šitý na míru kombíčkům mezi dvěma spoluhráči.

Více informací hledejte v původním oznámení a v následných drobcích z rozhovoru se zahraničními novináři. Gotham Knights je v plánu pro počítače a starou i novou generaci konzolí.

Nejnovější články