Lara Croft and the Temple of Osiris navazuje na Guardian of Light
zdroj: tisková zpráva

Lara Croft and the Temple of Osiris navazuje na Guardian of Light

9. 6. 2014 23:44 | Novinky | autor: Adam Homola |

Square Enix po oznámení Rise of the Tomb Raider odhalila ještě jednu hru s Larou Croft v hlavní roli. Lara Croft and the Temple of Osiris je digitálně šířená kooperativní akce, která navazuje na povedený spin-off Lara Croft and the Guardian of Light z roku 2010.

Lara Croft and the Temple of Osiris je ve skutečnosti přímým pokračováním Guardian of Light a vyjde na PlayStation 4, Xbox One a PC. Datum vydání z tvůrců zatím nevypadlo, ale snad by to mohlo být ještě letos, potažmo v první třetině příštího roku. Hra se bude chlubit novým příběhem zasazeným do egyptského podsvětí, které bude plné puzzlů, pastí, nepřátel, pokladů a samozřejmě artefaktů.

zdroj: Archiv

"Po tak ohromně pozitivní reakci, jakou jsme měli na Lara Croft and the Guardian of Light, jsme doufali, že si budeme moct najít čas na návrat Lary v podobném stahovatelném formátu. Jsme nadšení, že můžeme odkaz Guardian of Light rozšířit zcela novým dobrodružstvím a postavit se novým výzvám, jak vytvořit zábavnou hratelnost."

"Kooperace pro čtyři hráče v kombinaci s vysokými produkčními hodnotami Crystal Dynamics se dostane na novou generaci konzolí a těšíme se, až bude tohle dobrodružství sdílet více přátel," uvedl v tiskové zprávě Darrell Gallagher, šéf produktového vývoje ve Western Studios.

Lara Croft and the Temple of Osiris zdroj: tisková zpráva

Z podsvětí se dostaneme také do egyptských pouští a vedle běžných nepřátel se střetneme i s bohy. Horus a Isis nám budou nápomocni, zatímco Set bude hrát roli hlavního nepřítele. Abyste ho porazili, nezbude vám nic jiného, než spojit síly s konkurenčním hledačem pokladů Carterem Bellem.

Víc hlav víc ví a kooperace pro čtyři hráče bude bez pochyby jedním z velkých pozitiv hry, stejně jako byl co-op pro dva hráče velkou předností Guardian of Light.

Nejnovější články