Kultovní RPG Albion je konečně k mání na GOG.com společně s dalšími hrami od Ubisoftu
zdroj: tisková zpráva

Kultovní RPG Albion je konečně k mání na GOG.com společně s dalšími hrami od Ubisoftu

29. 7. 2015 16:42 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Hurá, hurá, hurá. Jedno z nejlepších RPG, jaké se vám mohlo dostat do rukou právě vyšlo na GOG.com v podobě upravené pro moderní počítače. Jde o vlajkovou loď, nebo vlastně vlajkovou hru, která představuje příchod několika klasických her od Ubisoftu. Oním RPG samozřejmě myslím Albion, unikátní kousek z dílny Blue Byte, který rozhodně nezapadne ani dnes, už jen pro nádherný a barvitý svět mixující fantasy se sci-fi.

Další z řady staronových her je ponorková sci-fi simulace Archimedean Dynasty, kterou v roce 1996 vydali pod vydavatelským dohledem Blue Byte tvůrci z Massive Developement. Třetím do počtu z portfolia Ubisoftu je pak budovatelská a obchodní strategie Anno 1602, která odstartovala tuto úspěšnou sérii.

Mimochodem, pokud patříte mezi ty, kteří přechází na Windows 10, jistě vás bude zajímat, jak to má GOG.com a jejich hry s novým operačním systémem. Provozovatelé prý pilně pracují na optimalizaci všech titulů na Win 10, přičemž to prý bylo lehčí, než se původně obávali. K dnešku je připraveno 85 procent knihovny, přičemž na zbytku se bude nadále pracovat. Nicméně, pokud by se u nějaké hry, jež mají garantováno spuštění na novém systému vyskytl problém, máte to nahlásit.

„Nejdůležitější věc, jíž musíme zdůraznit je, že Windows 10 jsou zcela nový operačním systém a to znamená, že jsme pořád uprostřed přechodové fáze. Nadcházející týdny a nebo měsíce mohou být poněkud problematické, jakmile vyjde první vlna patchů pro operační systém, takže budeme pečlivě monitorovat situaci a hasit všechny vzniklé problémy,“ zní oficiální vyjádření.

Nejnovější články