zdroj: Frontier Developments

Již v létě si půjdeme pro pohár konstruktérů v simulaci F1 Manager 2022

8. 3. 2022 14:43 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Frontier Developments známé svými hrami Planet Coaster, Planet Zoo a Jurassic World Evolution oznamuje další strategickou hru F1 Manager 2022. K zavedené závodní sérii od Codemasters se tak připojí manažersky založená hra, ve které sami do formule neusednete, protože budete mít plné ruce práce s kočírováním celé stáje k vítězství.

Vaším cílem bude se zvolenou stájí vyhrát jak pohár konstruktérů, tak pohár jezdců, k čemuž se dostanete jedině tvrdou pílí. Budete vylepšovat vlastní základnu, upravovat nastavení vozu vašich jezdců, najímat řidiče a přetahovat je z konkurenčních týmů včetně dalších klíčových postav, jako jsou například inženýři, budete hlídat příjmy a výdaje, naslouchat požadavkům závodníků a činit mnohá rozhodnutí mimo závodní víkend i během něj.

Tvůrci nám zatím neukázali nic ze hry, a hloubku simulace F1 Manager 2022 si tak můžeme jen představovat. Nicméně nějaké větší odhalení jejích systémů by nemělo být příliš vzdálené, jelikož hra půjde do prodeje již letos v létě na počítačích a obou generacích PlayStationu a Xboxu.

Frontier Developments zároveň rovnou slibují, že nezůstane u jednoho dílu. Již v roce 2020 byla podepsána smlouva mezi studiem a F1, která zahrnuje rovnou několik titulů a vzhledem k číslovce v názvu se dá předpokládat, že by se nový manažerský simulátor formulí mohl objevovat rok co rok. Doufejme, že na to bude mít dostatečné kvality.

Nejnovější články