Hraný seriál podle série Halo vzbuzuje opatrné nadšení
zdroj: Paramount+

Hraný seriál podle série Halo vzbuzuje opatrné nadšení

31. 1. 2022 15:50 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Paramount+, což je další z předplatitelských služeb na sledování filmů a seriálů, chystá televizní seriál podle herní série Halo. Je až s podivem, že se toho snad konečně dočkáme: O seriálu se šuškalo už od roku 2013, kdy si 10 dílů objednala televizní stanice Showtime, a o produkci se měl dokonce starat Steven Spielberg. Celý projekt se ale neustále odkládal, přesouval a měnil režiséry, až nakonec Showtime prodalo práva Paramountu.

Jak se říká, nové koště dobře mete a Paramount se toho ujal s vervou. Do hlavní role Mastera Chiefa obsadil Pabla Schreibera, kterého si možná pamatujete ze skvělého seriálu The Wire, kde ztvárnil roli Nicka Sobotky. Rozhodnutí sice naštvalo pár fandů vzhledem k tomu, jaký má Master Chief ve hrách ikonický hlas, pokud se ale podíváte na video, Pablovi se podařilo vystihnout tón vcelku trefně.

Trailer ukazuje trochu víc než teaser, který jsme mohli vidět během Game Awards. Sice má takový lehce laciný odér, ale ve výsledku to vůbec nevypadá zle. Navíc potěší i Cortana, kterou dabuje Jen Taylor, tedy stejná herečka jako v herní sérii.

Teď je ještě otázka, jak si s námětem poradí scenáristi. Zaklínač na Netflixu ukázal, že můžete mít produkci, jakou chcete, ale pokud příběh zaostává, je to venkoncem jedno.

Nejnovější články