Hearthstone se v rozšíření Saviors of Uldum vydá mezi pyramidy s „nesmrtelnými“ mumiemi
zdroj: tisková zpráva

Hearthstone se v rozšíření Saviors of Uldum vydá mezi pyramidy s „nesmrtelnými“ mumiemi

2. 7. 2019 15:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Příběh roztažený napříč několika edicemi Hearthstonu bude pokračovat v rozšíření Saviors of Uldum, které vyjde už 6. srpna. Podíváte se v něm do pískem zavátých končin po boku čtyř členů Ligy průzkumníků – Rena, Finleyho, Branna a Elise.

Dalších 135 karet vám pomůže v boji proti silám zla zde zastoupeným Ligou E.V.I.L. List se tedy obrací, protože minule jste po příběhové stránce stáli na straně padouchů.

Nová edice do Hearthstonu přinese řadu novinek včetně nové schopnosti minionů Reborn. Z názvu je vám asi jasné, odkud zatuchlý vítr fouká. Restless Mummy, obyčejná 3/2 za čtyři many, se po své smrti okamžitě vrátí zpátky na stůl. Má to samozřejmě dva háčky. Efekt se provede jen jednou a znovuzrozený minion má pouhý jeden život.

Na druhou stranu Restless Mummy disponuje i schopností Rush, tedy možností útočit v témže kole, ve kterém se zapojí do bitvy. To znamená, že s ní v jediném tahu můžete zabít dva nepřátele – nejdříve jednoho se svěží mumií, která padne v boji, a následně druhého s její oslabenou kopií.

zdroj: Archiv

Edice Saviors of Uldum vám zadá i nové questy, které mají být jednodušší oproti předchozím a jejich odměnou je okamžitá hrdinská schopnost. Úkol Supreme Archeology po vás chce líznout 20 karet, načež dostanete hrdinskou schopnost Tome of Origination, která vám umožní dobrat si další kartu a snížit její cenu na nulu.

Mezi dosud odhalenými kartami najdete i zajímavou šílenost Puzzle Box of Yogg-Saron, kouzlo za 10 man, které za vás vyčaruje deset náhodných kouzel, která zacílí náhodné miniony na stole. Nechybí ani plošné ničení Plague of Death za 9 man, které umlčí a zničí všechny miniony do jednoho.

Další karty se budou postupně odhalovat, jak se bude blížit datum vydání rozšíření Saviors of Uldum, které připadá na 6. srpna.

Nejnovější články