FromSoftware je ve finální fázi dokončování své další hry
zdroj: tisková zpráva

FromSoftware je ve finální fázi dokončování své další hry

27. 6. 2022 14:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Studio FromSoftware má za sebou velmi úspěšné pololetí. Vydání dlouho očekávaného Elden Ringu letos v únoru způsobilo v herním světě poprask i mezi hráči, kteří se soulsborne hrami dosud neměli žádnou zkušenost. Hra prodala kolem 14 milionů kopií, v jistý moment v žebříčku prodejnosti v USA překonala i stálici jménem Call of Duty a velmi pravděpodobně bude atakovat vrcholy anket o nejlepší hru roku.

Ačkoli se Elden Ring v dohledné době nejspíš dočká rozšíření, o jehož podobě a zasazení se živě debatuje, FromSoftware se zjevně chystá odhalit další připravovaný titul. Před čtyřmi lety jsme se od Hidetaky Mijazakiho dozvěděli, že studio má v procesu čtyři neoznámené hry, respektive tři a půl s ohledem na velikost jednoho z projektů. Od té doby vyšlo Sekiro: Shadows Die Twice, VR titul Déraciné a letošní Elden Ring

Zbývá tedy jedna jediná a podle Mijazakiho je nyní ve finální fázi vývoje. Ačkoli si šéf studia nechává detaily prozatím pro sebe, letos v lednu se objevily velmi přesvědčivé důkazy o vývoji nového pokračování mecha série Armored Core. Uživatel Redditu se tehdy podělil o účast v průzkumu veřejného mínění, ve kterém dostal k dispozici nejen shrnutí dějové zápletky, ale také několik screenshotů a videí.

To by skutečně odpovídalo zmíněné pokročilé či finální fázi vývoje nové hry. Od vydání posledního Armored Core uplynulo letos deset let, od té doby se FromSoftware plně zaměřil na vydávání akčních RPG. Uvidíme, zda například blížící se Gamescom přinese konkrétní oznámení.

Nejnovější články