zdroj: Playground Games

Forza Horizon 4 po dnešním updatu začíná připomínat Trackmanii

8. 12. 2020 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Forza Horizon 4 trefila hřebíček na hlavičku. Dodnes jde o jednu z nejlepších závodních her v historii, kterou navíc denně hrají kvanta hráčů. A ti jsou nyní po zásluze odměněni novým módem, který se jim objeví v nabídce po stažení bezplatného updatu. Ale mnohem důležitější než samostatný mód je systém, který ho doprovází a podporuje.

Protože se tvůrcům ze studia Playground Games líbí, jak hráči vytváří vlastní výzvy a sdílí je mezi sebou, rozhodli se dát jim do rukou mnohem víc nástrojů. Nově tak můžete překrásnou britskou scenérii zhyzdit rozličnými objekty od obřích trubek přes různé rampy až po prapodivné levitující struktury včetně vagonů.

Výsledkem budou mnohem šílenější výzvy, než na které jste dosud byli zvyklí a při pohledu na opičí dráhu si nelze nevzpomenout na Trackmanii, která se proslavila právě svobodou v budování šílených tratí. Začíná to být skoro trend, jelikož i měsíc starý DiRT 5 obsahuje podobné nástroje pro tvorbu tratí.

Ale vraťme se ještě k samotnému novému módu zvanému Super7. Po jeho zapnutí vám hra náhodně vybere sedm uživatelských výzev, které by teď měly být mnohem pestřejší, a pokud se vám podaří splnit je všechny po sobě, získáte exkluzivní odměnu.

Tvůrci bohužel neprozradili, co přesně je tou slibovanou odměnou, takže vám nezbývá než zapnout Forzu a pokořit nový mód. Hodně štěstí!

Nejnovější články