Far Cry: Blood Dragon Classic Edition míří i na nové konzole
zdroj: Ubisoft

Far Cry: Blood Dragon Classic Edition míří i na nové konzole

10. 8. 2021 14:40 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Série Far Cry se letos na podzim dočká šestého dílu hlavní série, má ale na svém kontě také hned několik levobočků. Pokud se bavíme o nejpopulárnějších pokračováních značky vydavatelství Ubisoft, pravidelně se na předních příčkách objevuje Far Cry 3: Blood Dragon, parodický spin-off třetího dílu s futuristickým zasazením a estetikou osmdesátkových akčních filmů.

Právě Blood Dragon má být součástí season passu pro Far Cry 6, podobně jako tomu bylo s Classic Edition třetího dílu v případě pětky. Ratingová organizace ESRB nyní udělila rating pro Far Cry: Blood Dragon Classic Edition, z čehož vyplývá, že se hra chystá vydat i na novou generaci konzolí.

Oprášený titul získal nepřekvapivě rating Mature, je tedy vhodný pro hráče od 17 let. Zdůvodněním je užívání nevhodných slov, krátká erotická scéna (vidět jsou ale jen siluety) a samozřejmě násilí, při kterém nicméně teče jen modrá umělá krev. Hra vyšla původně na PC a minulou generaci konzolí jako samostatně hratelný datadisk k Far Cry 3.

Co se týče portu na novější konzole, nemáme o jeho podobě prakticky žádné informace. Pokud bychom si ale měli vzít ponaučení z Far Cry 3: Classic Edition, nečekejte žádné zázraky. Potěšila by především podpora alespoň 60 FPS a vyššího rozlišení. Uvidíme, zda nová verze půjde pořídit i samostatně, nebo zůstane k mání jen pro vlastníky season passu.

Nejnovější články