zdroj: BioWare

Fantasy RPG Dragon Age: Dreadwolf se připomíná dalším teaserem

5. 12. 2022 10:54 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Podobně jako fanoušci sci-fi série Mass Effect slaví 7. listopadu Den N7, nadšencům do série fantasy RPG Dragon Age je vyhrazen 4. prosinec. Studio BioWare se ani tentokrát nevytasilo s plnohodnotným trailerem pro nadcházející Dragon Age: Dreadwolf, místo toho si můžete vychutnat alespoň stylizovaný filmeček o Solasovi, jedné z hratelných postav z Dragon Age: Inquisition a zřejmě i hybateli veškerého dění příštího dílu.

Videem vás provede hlas trpaslíka Varrica, další z hratelných postav, které se poprvé objevily už v Dragon Age 2. „Znal jsem ho jako Solase, přemýšlivého mága posedlého sny, ale kdysi dávno měl jiné jméno – Fen’Harel, Dread Wolf,“ vypráví Varric. „Starodávný elfský bůh lží, anebo odvážný rebel proti útlaku, záleží, které verzi příběhu se rozhodnete věřit. Během posledního souboje s elfskými bohy je Solas uvěznil a vytvořil závoj, který odděluje náš svět od syrové magie. Ale teď chce tenhle závoj strhnout a zničit svět a my jsme ti jediní, kdo ho mohou zastavit.“

Dragon Age: Dreadwolf po čtyřech letech od oznámení stále nemá datum vydání, BioWare se nicméně nedávno pochlubilo dosažením významného milníku – příběhem hry už se dá projít od začátku do konce. I tak má ale tvůrčí tým před sebou a před vydáním pořád spoustu práce.

Vedle nového teaseru si studio pro letošní oslavy dne Dragon Age přichystalo také několik plakátů pro nadcházející animovaný seriál Dragon Age: Absolution alias česky Rozhřešení, který se na streamovací službě Netflix objeví už za několik dní, 9. prosince.

Dragon Age: Absolution zdroj: Foto: BioWare   Dragon Age: Absolution zdroj: Foto: BioWare

Dragon Age: Absolution zdroj: Foto: BioWare   Dragon Age: Absolution zdroj: Foto: BioWare

Nejnovější články