zdroj: Gaijin

Enlisted dorazilo i na PlayStation 5, Battlefield má konkurenci

14. 4. 2021 16:10 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Otevřená beta multiplayerové akce z druhé světové války Enlisted od společnosti Gaijin Entertainment dorazila i na PlayStation 5. Informuje o tom emotivní trailer představující celou řadu válečných situací, vojenské techniky a akce.

Enlisted kromě boje v roli pěšáka nabídne také tanky a letadla, svým pojetím tak konkuruje především sérii Battlefield. Hra využívá engine Dagor, tutéž technologii jako War Thunder. Díky tomu vývojáři slibují velmi realistické chování tanků i letadel a přesné počítání balistických křivek a poškození na základě zásahových zón.

Obecně se máme těšit na detailní ztvárnění vojáků, budov, techniky a tak dále. Enlisted nás má provést slavnými bitvami druhé světové války na masivních bojištích, přesto ale úspěch leží na bedrech každého člena týmu. 

Zajímavým prvkem je, že hráči přebírají role celé malé jednotky, zatímco tedy jednoho vojáka ovládají přímo, o zbylé se stará umělá inteligence. Můžete tak být velitelem pěchotní čety, případně obrněného vozidla či pilotem letadla. Díky tomu bitvy působí mnohem spektakulárnějším dojmem.

My sami se do Enlisted chystáme proniknout, v následujících dnech můžete očekávat jak streamy z různých platforem, tak i naše textové dojmy.

Nejnovější články