Elden Ring dostává nový update s hromadou zásadních změn
zdroj: Bandai Namco

Elden Ring dostává nový update s hromadou zásadních změn

17. 3. 2022 12:08 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Elden Ring je na trhu dva týdny a někteří z nás už stihli získat platinovou trofej (ano, ještě nějaký čas se tím budu chlubit). Vývojáři z FromSoftware a vydavatelství Bandai Namco se aktuálně mohou radovat z bezprecedentního prodejního úspěchu, kromě bouchání šampaňského ale na hře dál pracují, opravují chyby a mimo jiné také přidávají nový obsah.

Patch s pořadovým číslem 1.03 změn přináší opravdu hodně. Předně jsme se dočkali nových fází vedlejších questů pro válečnici Nepheli Loux, pro majitele pevnosti Kennetha Haighta, pro Diallose a strážného Gostoca, který je na vás tak hodný u brány do hradu Stormveil. Přibylo dokonce i zbrusu nové NPC jménem Jar-Bairn.

Nově si můžete na mapě označit lokaci NPC i se jménem, což vám výrazně usnadní sledování vedlejších úkolů. Do hry také přibylo více okamžiků, kdy si nějaké NPC můžete přivolat na pomoc. Zároveň došlo k opravě chyby, kdy byli vyvolaní společníci v souboji s bossem nesmrtelní.

Zcela zásadní součástí nové aktualizace je kromě opravy mnoha chyb vyvážení účinnosti některých zbraní a skillů. Pokud jste při průchodu hrou spoléhali na nesmírně přesílenou kombinaci Mimic Tear + Hoarfrost Stomp, budete asi dost zklamaní. Váš dvojník totiž po aktualizaci znatelně zeslábne a ledové dupání bude mít menší účinnost a delší casting time.

Celá řada jiných skillů byla ale naopak posílena, některé materiály teď budou padat častěji a vylepšena byla účinnost štítů. Kompletní seznam změn si můžete přečíst zde.

Elden Ring si můžete pořídit na PC a současné i minulé generaci konzolí.

Nejnovější články