Druhoválečná strategie Sudden Strike 4 zve své příznivce do bety
zdroj: tisková zpráva

Druhoválečná strategie Sudden Strike 4 zve své příznivce do bety

23. 5. 2017 17:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Před pár týdny byly zvuky děl dobře slyšitelné, ale stále vzdálené. Ale vývojáři z Kite Games zabrali a frontu nám dotlačili pod nos. V rámci právě spuštěné bety si tak můžete zahrát strategii Sudden Strike 4 už teď. Každý, kdo si na Steamu hru předem zakoupil nebo ještě zakoupí, získá okamžitý přístup do bety. Ta poběží až do vydání hry 11. srpna 2017 a nabídne tři příběhové mise – bitvu v Ardenách, bitvu o Stalingrad a obrannou operaci u Balatonu. K multiplayerovému hraní poslouží dvě rozsáhlé mapy, na kterých můžete hrát i předpřipravené skirmishe.

Kromě herní náplně vám brzká koupě hry zajistí digitální soundtrack a artbook a první DLC, které přinese bitvu u Kursku už v den vydání hry. Po dobu bety je hra k mání s 15% slevou za 42 eur a vlastníte-li chytrý telefon s operačním systémem Android nebo iOS, můžete si stáhnout bezplatnou aplikaci prověřující vaše znalosti série Sudden Strike.

To by samo o sobě nebylo tak zajímavé, ale za správné odpovědi sbíráte medaile, které vám mohou vysloužit slevu dalších 10% a hru si tak zlevnit o čtvrtinu ceny. A tím štědrost autorů ještě nekončí, protože koupí čtvrtého dílu obohatíte svou knihovničku o všechny tři předchozí díly, které právě zažívají debut na Steamu. To všechno je shrnuto ve šestiminutovém vývojářském deníčku.

zdroj: Archiv

Sudden Strike 4 navazuje téměř v každém aspektu na své předchůdce, ale je samozřejmě modernější a hezčí. Čeká vás hluboká taktická strategie ve slavných bitvách druhé světové války za libovolnou ze stran, tedy za Američany, Brity, Němce či Sověty. Příběhová kampaň má zahrnout 20 misí, ve kterých dostanete pod kontrolu stovky různých ikonických jednotek.

Aby to šlo všechno ukočírovat, můžete si hru kdykoliv pozastavit, rozdat rozkazy na všech frontách a pokračovat vesele v rekonstrukci dějin. Novinkou čtvrtého dílu je možnost hrát za různé generály, kteří si vítězstvím v bitvách odemykají nové možnosti taktiky. Na Steamu a PS4 hra vyjde již 11. srpna.

Nejnovější články