Doom v prostředí Warhammeru 40,000? Vyšla Necromunda: Hired Gun

2. 6. 2021 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po Necromunda: Underhive Wars, která byla zvláštním mixem realtimově-tahové taktické střílečky, tu máme další hru ze stejného světa – Necromunda: Hired Gun. Tentokrát se však nepyšní nějakým netradičním žánrem, protože jde o pravověrnou frenetickou střílečku, která jako by chtěla kráčet ve stopách moderního Doomu.

Jste najatý zabiják, který má za úkol zlikvidovat kohokoliv, na koho ukáže prstem patřičně bohatý zákazník. Za svým cílem se musíte probojovat zástupy největších grázlů okupujících podzemní města zpustošené planety Necromunda kdesi na okraji vesmíru Warhammeru 40,000.

K dispozici budete mít spoustu zbraní, které si dále upravíte za odměny vysloužené dobře odvedenou prací. Vedle toho umíte běhat po stěnách a váš všudypřítomný hák na laně vás dostane z každé šlamastyky. Souboje jsou díky tomu na pohled velmi energické, ale je tato akce od tvůrců Space Hulk: Deathwing zábavná i při hraní?

zdroj: Focus Home Interactive

To se bohužel zrovna říct nedá. Venku jsou první zahraniční recenze a hodnocení se pohybují od pěti do sedmi bodů z deseti, což není zrovna mnoho. Přitom hra prý podle recenzentů umí místy být vyloženě skvělá, ale pak jí podrazí nohy horší technická stránka, slabší příběh či vyloženě nedotažené systémy. A hráči jsou podobného názoru. 400 hodnocení na Steamu hru vhodilo mezi smíšené tituly s pouhými 62 % zdvižených palečků.

Pokud i tak chcete dát šanci indie střílečce Necromunda: Hired Gun, hledejte ji už teď na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X|S.

Nejnovější články