Do SnowRunnera dorazila závodní sezóna po boku next-gen verzí

31. 5. 2022 15:41 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po dlouhém čekání se všichni majitelé PlayStationu 5 a Xboxu Series X|S konečně dočkali next-genové verze populární simulace SnowRunner. Ta vstupuje do obchodů jak v digitální, tak fyzické podobě a pro stávající majitele verzí pro PlayStation 4 a Xbox One je připravený bezplatný upgrade, takže si zkontrolujte aktualizace.

Verze pro současnou generaci slibuje rychlejší načítání, větší hloubku pole, 60 FPS a 4K UHD zobrazení. Vydání next-gen updatu doprovází zprovoznění cross-playe se Switchem, takže odteď už můžete hrát s přáteli napříč úplně všemi zařízeními včetně počítačů.

Aby toho pro poslední květnový den nebylo málo, právě dorazila sedmá obsahová sezóna Compete & Conquer, která je součástí druhého season passu a dostupná i samostatně (jen na Xboxu One se dočkáte o něco později). Sezóna přináší další letní mapu Burning Mill situovanou do amerického Tennessee, na jejíchž 4 kilometrech čtverečních si mimo jiné i zazávodíte.

Celá sezóna se točí okolo závodění, ať už je řeč o časových výzvách v náročném terénu, nebo skutečném předhánění se s přáteli na dedikovaném šotolinovém okruhu. Na tuto část jsem velmi zvědavý, protože jestli enginu hry něco vytknout, tak právě ovládání vozidel ve „vysokých“ rychlostech. Přeci jen je celý SnowRunner postavený na velmi pomalém, plazivém pohybu bahnem a sněhem…

Vedle nové mapy a závodních aktivit se těšte ještě na nové doplňky a dvojici nových vozidel – malý skaut Gor BY-4 a závodní offroadový truck ve stylu Dakaru Azov 43-191 Sprinter. Teď už nás v rámci dodatečného obsahu SnowRunneru čeká jen 8. sezóna a další budoucnost hry je v tuto chvíli zahalená tajemstvím.

Nejnovější články