Do bety StarCraft II: Heart of the Swarm už může každý
zdroj: tisková zpráva

Do bety StarCraft II: Heart of the Swarm už může každý

21. 12. 2012 18:50 | Novinky | autor: Adam Homola |

Beta připravovaného druhého dílu StarCraft II trilogie, Heart of the Swarm, má běžící betatest už docela dlouho. Zatím je to jen multiplayerová beta a pravděpodobně to tak i zůstane. Testuje se hlavně balanc nových a upravených jednotek. Beta ještě nějakou tu dobu poběží, ale zatím nebylo tak úplně jednoduché se do ní dostat. Blizzard sice počet hráčů postupně rozšiřoval, ale teprve teď se může do bety dostat každý. Vtip je ale v tom, že si hru musíte předobjednat.

Hráči, kteří si hru předobjednali digitálně na Battle.net 18. prosince nebo předtím, by už přístup do bety mít měli. Pro všechny ostatní předobjednávky, které byly a budou uskutečněny po 18. prosinci, přístup do bety platí také, ale nebude okamžitý. Tito hráči se budou do bety přidávat postupně, ve vlnách, jak Blizzard oznámil na webu. Vlny by měly být zhruba každý týden, takže pokud už máte předobjednáno a ještě tam nejste, zkuste týden počkat.

Beta StarCraft II: Heart of the Swarm by se vám pak měla objevit v seznamu aktivních her na vašem Battle.net účtu. Stáhnete, hrajete. Hardwarové nároky jsou prakticky stejné jako u Wings of Liberty, takže pokud jste rozchodili první SCII, rozchodíte i HotS. První dojmy z bety si můžete přečíst zde. S odkladem vydání na 12. března tak máme na testování nových jednotek ještě spoustu času.

Nejnovější články