Do Battlefieldu V dorazily mikrotransakce
zdroj: tisková zpráva

Do Battlefieldu V dorazily mikrotransakce

4. 4. 2019 16:07 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Konečně! Kdo se nemohl dočkat, až vytáhne peněženku a začne nakupovat oblečky za reálné peníze, tomu dnes začínají pořádné žně. EA DICE spouští v Battlefieldu V druhou měnu zvanou Battlefield Currency, kterou si koupíte pouze za reálné peníze. Ale herní výhodu si s ní prý nezajistíte.

Prémiová měna vám umožní okamžitě zakoupit kosmetické předměty různých vzácností, na které jinak musíte šetřit herní měnu Company Coins. Dosud byly k dispozici vzácnosti předmětů na úrovních common, uncommon a rare, ke kterým se nyní přidávají ještě epické skiny.

Další věcí, kterou si pořídíte za reálné peníze, jsou boosty. Jedny vám urychlí zisk zkušeností, čímž se rychleji dostanete ke kosmetickým odměnám, druhé vám odemknou odměny kapitol. Obojího docílíte i prostým hraním, jen vám to bude trvat podstatně déle.

zdroj: Archiv

K dispozici budou také časově omezené balíčky obsahující určitý obnos nové měny a konkrétní kosmetické předměty. Žádné loot boxy se zatím nekonají. Vždy víte, co si za své vlastní peníze pořizujete. A může to být ještě jedna novinka – elitní vojáci.

Elitní vojáci mají unikátní vizáž, chlubí se svým jménem, dabingem, animacemi, ale co je nejdůležitější, prožívají vlastní příběh v rámci speciálního úkolu, po jehož splnění budete odměnění zbraní na blízko. Za tyto elitní vojáky můžete hrát ve všech módech a po herní stránce se nijak neliší od ostatních.

První dva elitní vojáci Seamus a Ernst (z titulního obrázku) nejsou v tuto chvíli ještě dostupní. Musíte si na ně chvilku počkat. Zároveň nemáme k dispozici reálné částky za nereálnou měnu, ale když se během dneška přihlásíte do Battlefieldu V, už byste měli mít možnost začít utrácet. Nemusíte se však bát, že by utráciví hráči měli nějaké zásadní výhody na bojišti.

Nejnovější články