Dnes vychází Warhammer 40,000: Darktide, nenechte si ujít launch trailer
zdroj: Foto: Fatshark

Dnes vychází Warhammer 40,000: Darktide, nenechte si ujít launch trailer

30. 11. 2022 12:04 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Warhammer 40,000: Darktide je událost letošního podzimu, kterou byste si neměli nechat ujít. Jestli vás o tom ještě nepřesvědčil fantastický filmeček, ze kterého můžete nasát atmosféru nelítostného světa Warhammer 40,000, možná to alespoň dokáže launch trailer.

Ten představuje záběry z hraní, ze kterých si můžete udělat vcelku dobrou představu, co tahle kooperativní akce nabízí. Ať už jde o neogotickou architekturu, různé druhy nepřátel a zbraní, nebo třeba prostý fakt, že nejste nic víc než jen kanónenfutr.

To všechno v doprovodu synthové hudby od fantastického Jespera Kyda, kterého můžete znát například díky hudbě pro sérii Assassin’s Creed. Temné osmdesátkové tóny podtrhnuté gotickým zpěvem chóru dokonale vystihují atmosféru vesmíru Warhammer 40,000. A to, že tvůrci v traileru používají střelbu ze zbraní jako takové extra perkusy, posouvá trailer ještě o třídu výš.

Mimochodem, pokud ovládáte angličtinu, nezapomeňte si na YouTube zapnout titulky. Hláška jako „cadet cacophony of chaotic carnage“ a jí podobné vcelku trefně vystihují, co se právě na obrazovce děje.

Pro rychlý přehled o hře pak doporučujeme shrnutí Vše, co víme o Warhammer 40,000: Darktide.

Nejnovější články