Dnes startuje otevřená beta Diabla IV. Připravte se na dlouhé fronty
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Dnes startuje otevřená beta Diabla IV. Připravte se na dlouhé fronty

24. 3. 2023 9:09 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

S úderem 17. hodiny se dnes opět otevírají pekelné brány Diabla IV. Do očekávaného akčního RPG se tentokrát v otevřené betě mohou podívat úplně všichni, nikoliv jenom novináři (o našich dojmech jste si už mohli přečíst) a lidé, kteří mají hru předplacenou, jak tomu bylo minulý víkend během uzavřené bety. A Activision Blizzard toho chce pořádně využít a vytížit infrastrukturu serverů k prasknutí.

Proto se, pokud se do prologu a prvního aktu Diabla IV chystáte nakouknout i vy, obrňte trpělivostí. Při loginu do hry se budou tvořit fronty, aby vývojáři měli představu, jak si se zátěží poradí při ostrém launchi letos v létě.

„Připravte se na dlouhé čekání na vstup do hry, obzvláště pak v pátek během regionálních špiček. Budeme záměrně zatěžovat naše systémy, abychom se připravili na vydání hry. Chápu, že to může být frustrující, ale potřebujeme fronty, abychom pořádně zatížili naše služby,“ varuje komunitní manažer Activision Blizzard s přezdívkou PezRadar.

zdroj: Blizzard Entertainment

Může se také stát, že Diablo IV nebude během víkendu na nějakou dobu hratelné vůbec. „Mohou nastat situace, ať už spojené s navýšenou populací nebo in-game problémy, kdy budeme nucení celou hru vypnout, abychom opravili chyby nebo infrastrukturu,“ vysvětluje dále komunitní správce.

Ať už budete pokračovat s postavou z minulé bety, nebo si nově vyzkoušíte druida a nekromancera, vyčkávání ve frontě a potýkání se s chybami je pro vývojáře a vývojářky důležité. „Náš tým bude monitorovat fóra a veřejné diskuze, aby odchytil vámi nahlášené technické problémy a bugy. Poskytováním zpětné vazby a trpělivostí nám pomáháte hru zlepšovat, za což jsme vám velmi vděční,“ dodává PezRadar.

Otevřená beta potrvá od dnešní 17. hodiny do pondělní 21. hodiny. Opět si můžete neomezeně vyzkoušet prolog a první akt hry s tím, že postavy budou zastropené úrovní 25. Diablo IV vyjde 6. června na PC a obou generací konzolí PlayStation a Xbox.

Nejnovější články