Diablo III zdarma k ročnímu předplatnému WoW (update)
zdroj: tisková zpráva

Diablo III zdarma k ročnímu předplatnému WoW (update)

22. 10. 2011 17:40 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Update - Dostat Diablo III zdarma k ročnímu předplatnému WoW je fajn věc, o tom není pochyb. Abyste však tohoto proma mohli využít, musíte splňovat několik podmínek. Rovněž je třeba zdůraznit, že celá akce je dočasná – nabídka nebude trvat věčně, přestože zatím jasné, kdy skončí. Rozmýšlejte se tedy rychle, abyste o možnost získal Diablo III a k tomu ještě mounta Tyrael’s Charger nepřišli kvůli vlastní nerozhodnosti.

Roční předplatné si můžete pořídit kdykoli se vám zachce. Výše uvedené dárky (+ jisté místo v betatestu Mists of Pandaria) však dostanete jen za předpokladu, že jste před 18. říjnem 2011 měli zřízený platný Battle.net a WoW účet. Pokud jste WoW doposud nehráli a vidina Diablo III zdarma vás k tomu nakopla, máte bohužel smůlu. Pokud jste WoW hráli dříve, měli jste tedy účet, ale byl doposud neaktivní, tak nevadí. Stačí ho oživit, zaplatit roční předplatné a Diablo III je vaše. Samozřejmě až ve chvíli, kdy vyjde. To samé platí i pro možnost účastnit se betatestu datadisku Mists of Pandaria.

Rovněž je třeba zdůraznit, že přístup do bety, speciální mount a Diablo III licence nejsou přenositelné. Všechno tohle je vázáno na Battle.net účet, na který koupíte roční předplatné WoW. Nemůžete tedy nic z uvedeného darovat někomu jinému. Dokonce ani za předpokladu, že si plánujete koupit sběratelskou edici Diablo III a chtěli byste tedy volnou kopii Diablo III z WoW proma darovat někomu jinému. Pokud získáte Diablo III zdarma v rámci aktuálního proma, ale přesto se rozhodnete koupit sběratelku Diablo III, tak získáte 4 měsíce hraní WoW zdarma, které se přičtou k vašemu stávajícímu předplatnému.

Tohle všechno a mnohé další informace o celé promo akci najdete v jednoduchém FAQu, kde se krom jiného praví, že když si roční předplatné WoW zaplatíte, tak ho v průběhu nelze zrušit a nezbude vám nic jiného než těch 13 Euro měsíčně pěkně platit tak dlouho, dokud roční předplatné neuplyne. To je život. Další podrobnosti najdete na této stránce.

Původní informace z 21. října - Chcete se k Diablo III dostat zdarma (tak trošku)? Je to jednoduché: musíte si jen zaplatit roční předplatné World of Warcraft, v jehož rámci vám Blizzard předhodí zdarma nejenom Diablo III, ale navíc za to garantuje přístup do betatestu dalšího WoW datadisku a WoW mounta Tyraels Charger. Společně s touto zajímavou akcí, která má evidentně bránit úbytku platících hráčů WoW v období mezi vydáním datadisků, byla prezentována i Diablo III ultra edice, která obsahuje spoustu serepetiček včetně flashky s plnou verzí Diablo II. Obsah speciální Diablo III edice ukazuje obrázek pod textem, informace zkonkretizujeme a doplníme v momentě, kdy se objeví tiskové zprávy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články