Dalším MP módem v Gears of War: Judgment bude Free For All
zdroj: tisková zpráva

Dalším MP módem v Gears of War: Judgment bude Free For All

29. 8. 2012 14:49 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Někdy je dobré se vykašlat na všechny vymoženosti, které s sebou evoluce multiplayeru v moderních hrách přináší, protože všechny ty perky, Horde módy a RPG systémy člověku brání v tom, aby si užil pořádnou řežbu. Vývojáři z People Can Fly a Epicu už na to přišli také, proto se nebáli do chystané X360 akce Gears of War: Judgment narvat bezskrupulózní herní mód Free For All, který slovy tiskovky „hází taktiku z okna“ a nutní hráče, aby se soustředil na dvě jediné věci: přežití a co nejvíc killů.

Pro zkušené multiplayerové harcovníky to samozřejmě není žádná převratná věc, ale pro fanoušky série Gears of War to je novum: podobným mód, v němž se řeže každý s každým, totiž GoW hry zažijí poprvé. Stejně jako už dříve představený mód OverRun.

Společně s oznámením přítomnosti módu Free For All a zveřejněním přesně jednoho obrázku z něj představili tvůrci dvě nové FFA mapy – Gondola a Library. Jejich popisky jsou ale tak vágní a z hlediska charakterizace designu bezcenné, že si o nich něco málo povíme až jindy. Anebo si je rovnou ukážeme na nějakém hezkém videu, pokud jej Epic a Pople Can Fly stvoří a vydají, třeba u příležitosti PAXu tento víkend. Jen člověk napíše, že by si mód Free For All rád prohlédl na záběrech ze hry, tak se mu to splní. Níže tedy naleznete záběry z Free For All módu na mapách Gondola a Library, přesně v tomto pořadí.

zdroj: Archiv


Záběry z hraní módu Free For All na mapě Gondola

zdroj: Archiv

Záběry z hraní módu Free For All na mapě Library

Nejnovější články