Další hrou s hrdiny od Marvelu je taktické RPG Midnight Suns od tvůrců XCOMu
zdroj: 2k Games

Další hrou s hrdiny od Marvelu je taktické RPG Midnight Suns od tvůrců XCOMu

25. 8. 2021 20:41 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po Avengers a letošních Guardians of the Galaxy se herní pole v příštím roce rozroste o další hru s hrdiny od Marvelu. Chystaná novinka se jmenuje Midnight Suns a má ji na svědomí studio Firaxis, tedy tvůrci milované série XCOM. Firaxis na Midnight Suns začalo pracovat ihned po dokončení XCOMu 2, přesto od hry nečekejte stejnou taktickou tahovku.

Midnight Suns sice bude taktickou hrou na tahy, ale ze zmíněné série s mimozemšťany si údajně nebere vůbec nic. Za superhrdiny bojující se superpadouchy se zkrátka hraje docela jinak než za poslední vojáky čelící invazi. I když oni i ti superhrdinové jsou jaksi posledními na Zemi...

Představení hry bohužel nedoprovodily žádné záběry z hraní, takže si zatím můžeme pouze domýšlet, jak bude taktická marvelovka vypadat v chodu. Ale představivosti bude brzy zatnut tipec. Midnight Suns se totiž blíže představí již 1. září v půl deváté večer.

zdroj: 2k Games

Už teď ale víme, za koho si zahrajeme, a komu budeme čelit. Po příběhové stránce se vžijete do slečny zvané Hunter, která dosud v Marvelu neexistovala. Byla totiž vytvořená přesně pro účely této hry. Je dcerou zlomyslné Lilith, matky démonů, kterou Hydra přivede zpátky mezi živé a začne skrze ní šířit chaos. A vy musíte udělat vše pro to, abyste jí zabránili v probuzení jejího prastarého pána Chthona.

S tím vám pomůže zástup dvanácti tentokrát již existujících hrdinů, z nichž jsou potvrzení následující ikony: Kapitán America, Iron Man, Ghost Rider, Magick, Doctor Strange, Blade, Captain Marvel a Nico Minoru. Ti se budou mimo akci scházet ve svém útočišti, kde se budou vyvíjet jejich vzájemné vztahy. To je z aktuálních informací vše, další dorazí za týden.

Midnight Suns vyjde příští rok v březnu na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X|S a Switchi.

Nejnovější články