„Chorvatský Panzer General“ Klotzen! Panzer Battles už je na dostřel. Hrajete v něm za Němce

13. 4. 2022 11:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Chorvatské studio Maxim Games je v cílové rovince, na jejímž konci je vydání jeho vůbec prvního titulu Klotzen! Panzer Battles. Ten je dle slov tvůrců určen hráčům, kteří si zamilovali legendární strategii Panzer General.

Klotzen! Panzer Battles na vás čeká robustní kampaň za Němce, s jejichž válečnou mašinérií absolvujete 65 scénářů, z nichž 40 vám umožní pozměnit nám známou historii. Díky tomu může například spojenecké vylodění v Normandii nastat o rok dříve či dojde k uskutečnění plánů zaútočit na Londýn a Ameriku.

Jednotlivé scénáře lze hrát i samostatně, můžete se zhostit i opačné role a zkusit to Němcům nandat. A pokud vám předpřipravené mise nebudou stačit, můžete se pustit do editoru a vytvořit si své vlastní bitvy.

Hra dále láká na mapy o rozloze od 200 do 1 000 kilometrů (jeden hex představuje 15 kilometrů) a přes 700 jednotek od pěšáků a nejrůznější pozemní techniky přes letadla a lodě až po ponorky. Z herního hlediska je kladen důraz na snahu odříznout soupeře od zásobování ať už blokádou silnic vedoucích do měst, či bořením mostů. Umělá inteligence má být v tomto konání nemilosrdná.

Přesvědčíme se o tom na počítačích 27. dubna, kdy Klotzen! Panzer Battles po čtyřech letech od oznámení vyjde.

Nejnovější články