BioWare slaví první N7 Day k Mass Effectu
zdroj: tisková zpráva

BioWare slaví první N7 Day k Mass Effectu

7. 11. 2012 12:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Novemeber 7th...ikonické N7...

už je vám jasná souvislost? Dnes, sedmého listopadu, spouští BioWare první oslavu N7 Day, která má být takovým malým připomenutím pro všechny fanoušky série Mass Effect. Podle oficiálních stránek tedy máte odložit své Omni Tools a raději uchopit sklenku Serrice Ice Brandy a užít si vzpomínání na Shepardova dobrodružství. Což neznamená, že máte zenově sedět a dumat nad nesmrtelností Reapera.


BioWare připravila řadu zajímavých bonusů, které můžete zužitkovat jak ve hře, tak jinde. V první řadě je zde N7 Fan Kit obrázků, bannerů pro Facebook a Twitter, které můžete stáhnout odsud. Stejně tak si můžete stáhnout plakáty Patryka Olejniczaka v tiskové kvalitě (odkazy najdete zde) Pokud jste obzvláště nadšení a rovnou jdete natvrdo do cosplaye nebo jste aktivní jiným tvůrčím způsobem, přidejte své fotky k Pinterest účtu mailem na N7DayPhotos@ea.com. Jde se zúčastnit i soutěže (více v článku).

Jestli vás neužije na tyhle věci, pořád je tu něco „užitečnějšího“ a to je N7 Day Loyalty Pack, což je klasický pack předmětů a povolání pro multiplayer, v němž najdete i jednu ultra-rare kartu. Jen to chce se dnes zalogovat do multiplayeru.

Co se týče výše zmíněné soutěže, je zde několik kategorií – nejlepší cosplay, nejlepší fanouškovský výtvor (malba, kresba, model...), nejlepší N7 Pride Photo (fotka v oděvu N7) a nejlepší Post Effect. Mezi cenami je stylově zdobený hardware pro X360 a příslušenství od nVidie včetně grafických karet a nějaký ten tablet.

Celý den bude na Facebooku a Twitteru BioWare dávat volné kódy ke stažení komiksu Blasto: Eternity is Forever, kde je hlavním hrdinou první hanarská Spectre. Nu a ještě se dnes dočkáme videa k chystanému DLC Omega. Není toho málo a je to určitě sympatická akce, která udělá fanouškům radost.

Nejnovější články