Beta kooperativní kampaně pro Halo Infinite začne tento měsíc
zdroj: Vlastní foto autora

Beta kooperativní kampaně pro Halo Infinite začne tento měsíc

1. 7. 2022 13:39 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Neuvěřitelné se stalo skutečností a již osm měsíců od vydání Halo Infinite spustí vývojáři z 343 Industries beta test kooperativního průchodu kampaní. Pokud jste tedy s posledním Master Chiefovým dobrodružstvím otáleli a vyčkávali na příležitost prožít jej spolu s kamarádem či životním partnerem, můžete se začít chystat.

Beta proběhne mezi 11. a 22. červencem, a pokud se do ní zaregistrujete, můžete projít kompletní kampaň, a pomoci tak vývojářům vychytat případné mouchy. Je ovšem třeba mít na paměti, že beta test běží v separátním buildu, který si musíte stáhnout, a tak se jakýkoli dosažený postup nepromítne do plné hry.

V rámci kooperace můžete vytvořit čtyřčlenný fireteam, každý z hráčů bude mít svou separátní uloženou pozici, ale dosažený postup se počítá všem. Stejně tak se získaná Upgrade Cores připisují všem. Autoři představili systém s názvem No Spartan Left Behind, který agreguje podobu všech uložených pozic a vyhodnotí společný postup. Mise, které mají splněné všichni, se pak budou ukazovat jako dokončené, ty, které někomu chybí, bude třeba splnit znovu.

V zásadě jde dle slov vývojářů o systém nejnižšího společného jmenovatele, který zajišťuje, že nikdo nebude muset plnit mise mimo patřičné pořadí. Hráči v otevřeném světě se budou moci rozdělit a plnit různé úkoly na různých místech mapy, maximální povolená vzdálenost od ostatních je ovšem 1000 stop, poté bude vaše postava zabita a respawnuje se u zbytku týmu.

Kooperace přinese nové achievementy a podpoří cross-play mezi hráči na Xboxu, PC i cloudu. Pokud se chcete testování účastnit, musíte se zapojit do programu Halo Insider, hráči na Steamu by se měli optimálně přihlásit do 5. července, aby měli co největší šanci na to, že budou vybráni.

Nejnovější články