Battle royale mód Firestorm pro Battlefield V se ukazuje v traileru
zdroj: tisková zpráva

Battle royale mód Firestorm pro Battlefield V se ukazuje v traileru

14. 3. 2019 15:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Dlouho odkládaný battle royale mód Firestorm pro druhoválečnou střílečku Battlefield V se konečně dočkal oficiálního odhalení a data vydání. Bude přístupný pro všechny majitele základní hry a podle traileru klade velký důraz na zničitelné prostředí, jakož i na využití nejrůznějších vozidel, která by ho měla odlišit od konkurence v rámci žánru.

Po velké mapě se tak můžete prohánět v tancích, helikoptérách i lodích, ale taky v traktoru. Oproti ostatním battle royale Firestorm klade trochu větší důraz na taktiku, vozidla si totiž můžete odemykat dobýváním bodů na mapě.

Na herní pole se na začátku vejde 64 hráčů, seskočit na něj můžete buď sami, ve dvojici, anebo ve větší skupině. Smršťující se kruh reprezentuje obří ohnivá bouře, z níž vychází název samotného módu. Ta dokáže ze světa smést obří budovy, hráči v ní ale nějakou chvíli přežijí – byť s popáleninami.

zdroj: Archiv

Ačkoliv chce DICE soupeřit především s Blackoutem konkurenčního Call of Duty: Black Ops 4 a o trochu méně PUBG a Fortnite, paradoxně by si nejvíc mohla lézt do zelí s Apex Legends, který spadá pod stejného vydavatele.

Firestorm dorazí do Battlefieldu V v pondělí 25. března na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články