S Modern Warfare 3 brýlemi prý budete drsňáci pod ochranou
zdroj: tisková zpráva

S Modern Warfare 3 brýlemi prý budete drsňáci pod ochranou

24. 8. 2011 13:01 | Hardware | autor: Aleš Smutný |

Když jsem před slabou hodinkou psal, že o Modern Warfare 3 teď moc neslyšíme, rozhodně jsem...

Když jsem před slabou hodinkou psal, že o Modern Warfare 3 teď moc neslyšíme, rozhodně jsem nečekal, že se ozve s tímhle kouskem „hardwaru“. Activision představil vlastní licencované brýle Modern Warfare 3 od profi výrobců tohoto nestandardního herního doplňku, firmy GUNNAR. Je to hodně zvláštní herní doplněk a v licenci se objevil už u Black Ops. Nenosíte jej proto, že byste potřebovali dioptrie, ale proto, že se vám s nimi bude hrát lépe. Jejich brýle používají technologii čoček i-AMP, která prý umožňuje nejlepší adaptaci oka na LCD obrazovku.

Nyní se objeví brýle se stejnou technologií i pro fandy Call of Duty. Brýle jsou, kromě jiného, inspirovány moderními vojenskými brýlemi (ale nezkoušejte s nimi zastavit kulku malého kalibru, ani střepinu). Kromě jiného ovšem nepůjde jen o to, abyste viděli tak nějak lépe a ostřeji během hraní, ale GUNNAR dbá i o váš vzhled a styl. Přečtěte si vyjádření sami.


„GUNNAR podporuje hráče po celé roky a pomáhá jim vylepšit vidění a chránit jejich oči s vylepšenou řadou MLG, SteelSeries a Call of Duty: Black Ops edicí herních brýlí. Jsme potěšeni, že můžeme nyní navázat s Call of Duty: Modern Warfare 3. Nejen, že tato limitovaná edice nabídne vizuální výhodu hráčům, kteří stráví nad intenzivní akcí dlouhé noci, ale budete také moci jasně vyjádřit svou náklonnost tomuto novému blockbusteru a při jeho hraní vypadat drsňácky“.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Když nad tím tak přemýšlím, byl bych nerad, aby okolí sledovalo v čem hraji. Určitě to není drsňácké. Každopádně, brýle budou k dostání v Severní Americe (to dnes už není takový problém, pokud o ně máte zájem) za 99 dolarů, za což dostanete brýle, pouzdro a čistící hadřík. My pro vás ale ještě máme několik zvídavých otázek.

Je mezi vámi někdo, kdo výrobek od GUNNARU má či zkusil? Měli byste zájem o podobnou hráčskou výbavu i u našich prodejců, případně plánujete koupi těchto brýlí? Anebo vám to přijde jako naprostá zbytečnost. A dbáte na to, jak u hraní vypadáte?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články