Vychází taktická strategie Shadow Tactics – víceméně Commandos z feudálního Japonska
zdroj: tisková zpráva

Vychází taktická strategie Shadow Tactics – víceméně Commandos z feudálního Japonska

6. 12. 2016 18:44 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Máte rádi Commandos a Desperados, klenoty stealthově zaměřených taktických strategií, v nichž ovládáte tým plíživých zabijáckých panáčků? Tím pádem dost možná důkladně sledujete vývoj hry Shadow Tactics – Blades of the Shogun, která dnes vychází. A při té příležitosti se prezentuje pěkným novým trailerem. 

Shadow Tactics výše zmíněnou, věky prověřenou, ale v poslední době nevyužívanou stealthovou formuli přesouvá do Japonska v období Edo, tedy do 17. až 19. století. To znamená, že mezi svými svěřenci narazíte na ninju, gejšu nebo samuraje. Dalšími členy vašeho týmu jsou mladá zlodějka, chystající nebezpečné pasti, a taky moudře vypadající děda s dlouhým plnovousem a ještě delší odstřelovací puškou.

zdroj: Archiv

Vašimi protivníky budou velké skupiny po zuby ozbrojených nepřátel, z čehož samozřejmě vyplývá, že přímá konfrontace není doporučená, neboť mezi její vedlejší účinky patří mimo jiné náhlá ztráta krve, přímo následovaná smrtí. Musíte být tiší, chytří a záludní. Tu pomocí krásné gejši svedete strážného, tu zase vojákovi prorazíte lebku hvězdicí. Prostě, stará dobrá klasika, jen těch zelených vojenských pokrývek hlavy se tu asi nedočkáte.

Jako fanoušek série Commandos se na tuhle hru opravdu těším, a co teprve Adam. Ten je tak netrpělivý, že už asi půl hodiny s manickým leskem v očích obsesivně aktualizuje stránku hry. Snad se nic nepokazí a v době vydání tohoto článku už bude Shadow Tactics – Blades of the Shogun na Steamu poslušně čekat na všechny léta opomíjené fanoušky žánru.

Nejnovější články