Výborné akční RPG Darksiders Genesis dorazilo na konzole
zdroj: tisková zpráva

Výborné akční RPG Darksiders Genesis dorazilo na konzole

14. 2. 2020 12:33 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Poslední díl mnohými oblíbené akční série Darksiders vyšel 5. prosince exkluzivně na počítačích. Nešlo o další velké pokračování, ale o odvážnou odbočku Darksiders Genesis, která změnila úhel kamery a přidala gaučovou kooperaci. Po víc než dvou měsících si toto skvělé akční RPG můžete zahrát i na konzolích.

Zatímco gaučová kooperace docela skřípe, v singleplayeru jde o velmi zábavný zážitek. Darksiders Genesis není jen další diablovka, i když se tak na první pohled tváří. Oblasti plné démonů často střídají poklidnější pasáže, ve kterých využíváte své schopnosti orientace v izometrickém prostoru k přeskákání propastí a vyřešení environmentálních hádanek.

Možnost kdykoliv změnit bojový styl z tankujícího jezdce apokalypsy Války na odtažitějšího a hláškujícího střelce, kterým je čtvrtý a poslední jezdec Svár, je zajímavým osvěžením, které zároveň skvělým způsobem odstraňuje pocit frustrace z častého umírání. Stačí přežít s jedním jezdcem, dokud se druhý neoživí.

Darksiders Genesis se jednoduše povedla a osobně bych byl rád, kdyby se z ní stala nová série kráčející po boku té „hlavní“. Pokud jste čekali na konzolové vydání, tak právě dnes čekání končí. Hra vyšla na PlayStationu 4, Xboxu One a dokonce i Switchi, kde to diablovkám jednoduše sluší. Důkaz? Diablo III

zdroj: Vlastní

Nejnovější články