Třetí DLC pro temnou plošinovku Little Nightmares uzavírá paralelní příběh s Kidem
zdroj: tisková zpráva

Třetí DLC pro temnou plošinovku Little Nightmares uzavírá paralelní příběh s Kidem

26. 2. 2018 14:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco původní Little Nightmares se točila kolem malé holčičky Six, season pass se třemi dodatky se soustředí na chlapce jménem Runaway Kid. Oba příběhy probíhají současně v děsivém svět Maw, nicméně nezávisle na sobě. Kid se zatím setkal s hrůzostrašnou babičkou v The Depths a objevil podivné tvory Nomes v The Hideaway. Jeho pouť končí s posledním DLC The Residence.

Jak už název dodatku napovídá, tentokrát se ocitáte v obří vile plné luxusu, který si z plna hrdla užívá Lady. Z dřívějších zkušeností asi tušíte, že dáma k vám nebude zrovna pohostinná. Právě naopak. Bude na vás posílat své stíny, aby si pochutnaly na vašem malém mrtvém těle. Bojovat s nimi nemůžete, ale nechají se celkem snadno zaplašit světlem vaší baterky.

Do třetice všeho dobrého očekávejte hutnou atmosféru, kopec nepřátel a spoustu logických hádanek. A snad také nějaké rozuzlení tohoto pomotaného světa. DLC The Residence stojí samostatně 4 eura na Steamu, v season passu se dvěma předešlými 10 eur. Pokud jste Little Nightmares ještě nehráli a chtěli byste, můžete rovnou sáhnout po kompletní edici za 30 eur.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články