Sweryho detektivka se zvířátky The Good Life se odkládá
zdroj: White Owls

Sweryho detektivka se zvířátky The Good Life se odkládá

30. 7. 2019 10:28 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

The Good Lifekickstarterový projekt od Hidetaky Suehira zvaného SWERY, asi netřeba příliš představovat – detektivku o fotografce uvízlé v městečku, kde se všichni jednou za měsíc mění v psy a kočky, načrtl třeba Patrik před dvěma lety. Na vývoj se nakonec vybralo přes 17 milionů korun a hra měla vyjít na konci letošního roku, tvůrčí tým ale teď přišel se smutnou zprávou, že se datum vydání odsouvá.

Ve velmi obsáhlém updatu pro červenec SWERY vysvětluje, že pro hru bude nejlepší, aby namísto spěchání ještě stihla trochu uzrát do jara příštího roku. Během toho uplynulého se jim povedlo výrazně vylepšit grafiku, a dokonce zvětšit mapu, abyste mohli odhalovat ještě víc mystérií tajemného městečka.

Z fotografování, které původně mělo sloužit jen jako zdroj důkazních materiálů, se stala samostatná minihra. Ve městě přibylo několik obchodů a co se té podivné proměny z úvodního odstavce týče, newyorská novinářka Naomi se dokáže měnit v kočku a ve zvířecí podobě zvládne šplhat po stěnách, procházet se po střechách a zároveň využít lepšího vidění. V psím kožíšku si zase umí zapamatovat pachy a vypátrat podle nich věci nebo osoby.

V lidské podobě se dočkala potřeb, musíte se tedy starat o její plné bříško, spánek a o tajemnou potřebu krásy. Nic, co by nespravila jedna oční linka. Naomi ale můžou taky rozbolet záda, hlava nebo zuby, může mít alergii na pyl, nastydnout, nechat se poštípat hmyzem, přiotrávit nebo se opít. Tolik možností!

Přibylo také sbírání předmětů a následná výroba z nich, a pokud byste se přes všechny tyhle aktivity náhodou nudili, můžete ještě zahradničit. Nebo šplhat na věž kostela.

Možností bude v The Good Life dost a dost, s čímž souvisí i poměrně vyrovnané reakce fanoušků ohledně odkladu. V diskuzi spousta z nich Sweryho dokonce prosí, aby si dal načas a dokončování hry zabralo tolik měsíců navíc, kolik jen bude potřebovat.

Současné vydání sandboxové detektivky je tedy naplánované na jaro 2020 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články