S videem o tvorbě světa The Order: 1886 přišel posun vydání na příští rok
zdroj: tisková zpráva

S videem o tvorbě světa The Order: 1886 přišel posun vydání na příští rok

27. 5. 2014 16:37 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kolem steampunkové střílečky The Order: 1886 se toho v posledních dnech hodně děje. Nejprve čeřil vody mizerný stream na Twitchi a stejně mizerné video ze streamu vyříznuté. Následně přišla kritika videa a reakce tvůrců, že jim kritika vlastně nevadí. K tomu se nyní přidává informace o posunu vydání hry na začátek příštího roku (nejspíše únor), kterou tvůrci vypustily kdesi na pozadí nového videa o tvorbě vpravdě unikátního steampunkového světa The Order: 1886

Světa The Order: 1886 by měl kombinovat legendy o rytířích Kulatého stolu, viktoriánskou Anglii, fantasy, trochu steampunkového pohledu na budoucnost a další přísady. Je potěšující, že tvůrci chtějí do herní podoby legendy o Artušovi a jeho rytířích přidat relevantní odkazy na keltské osídlení Británie, odkud zřejmě část legendy pochází.

Posun vydání nepovažuju za nijak trýznivé, byť chápu, že jde pro PlayStation 4 komunitu o lehkou ránu, protože The Order: 1886 je očekávanou exkluzivitou. Začíná být ovšem jasné, že půjde „jen“ o lineární a silně scenáristicky řízenou střílečku. U takové je lepší, když si její tvůrci vyškemrají pár měsíců na vývoj navíc, aby hra přinesla zajímavý příběh, atmosféru viktoriánského Londýna a půjde o skvělý zážitek. Právě na to musí The Order: 1886 sázet, pokud nevsadí na novátorské herní techniky.

zdroj: Archiv

Nejnovější články