Max Payne 3 vyjde v březnu 2012, první díl míří na mobily
zdroj: tisková zpráva

Max Payne 3 vyjde v březnu 2012, první díl míří na mobily

8. 9. 2011 15:23 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Těžko říci, proč zrovna dnešek si Rockstar vybral na novinky o Max Payne 3, možná chlapci tuší, že je v ČR ošklivě počasí a zdejší hráčská obec potřebuje vzpruhu. Každopádně, Max Payne 3 vyjde podle dnešní tiskové zprávy v březnu příštího roku, a jak už bylo dříve potvrzeno, krom příběhové singleplayer kampaně přinese poměrně komplexní multiplayer složku.

V singleplayeru naváže trojka na druhý díl a vyžene minulostí trápeného Maxe do Brazílie, kde by rád začal nový život prací pro bezpečnostní agenturu. Jeho úkolem je chránit bohatého průmyslníka a jeho rodinu, a když se klienti dostanou do hledáčku gangů, může Max konečně ukázat, co umí, očistit své jméno a zbavit se trýznivých vzpomínek na minulost. Slavný bullet-time efekt zůstane, ale přidá se k němu nový systém krytí a bohatá nabídka realisticky zpracovaných zbraní.

V multiplayeru chystají vývojáři z Rockstaru zajímavé prvky včetně dynamicky se měnících map i úkolů v průběhu hraní a přichystaný je i z Modern Warfare okopírovaný RPG prvek zahrnující postupné levelování, perzistentní hráčské klany a možnost sestavovat si bojové sety (zbraně, perky apod.) pro různé příležitosti a módy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tolik o Max Payne 3. Tiskovka přináší zajímavé zprávy i o první hře v sérii, která se dočká HD remaku pro mobilní zařízení. Obsahově bude tato verze stejná, jako původní PC verze a využije nejnovějších technologií v oblasti mobilních zařízení: chybět nebude ani napojení na Rockstar Games Social Club. O mobilní verzi první Max Payne hry určitě ještě uslyšíme, zní velice zajímavě.

Nejnovější články