Kyberpunková realtime strategie Satellite Reign vyjde koncem srpna
zdroj: tisková zpráva

Kyberpunková realtime strategie Satellite Reign vyjde koncem srpna

18. 8. 2015 12:49 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Přelom srpna a září bude řádně nadupaný. Kromě velkých titulů se totiž o vaší pozornost budou ucházet i menší, ale rozhodně ne méně zajímavé, hry, jejichž příkladem je třeba Satellite Reign, která vychází 28. srpna. Tenhle pohrobek či spíše nástupce Syndicate Wars z nezávislé sféry slibuje realtimové pojetí jinak taktické strategie, v níž kontrolujete svůj tým agentů v boji proti konkurenčnímu syndikátu.

Týmové pojetí kombinované s RPG prvky dává vzniknout hratelnosti, v níž neřešíte zadané úkooly jedním stylem, ale podle toho, jak máte poskládaný tým. Různá povolání totiž nabízí různé schopnosti a když k tomu přidáte vybavování zbraněmi, výstrojí a augmentacemi, vzniká mix, který nabízí dostatek variability.

Tedy alespoň teoreticky. Láďovy dojmy z hrani early access verze jasně ukázaly, že přislib zábavného titulu zde rozhodně je, ale bude potřebovat ještě další péči. Jak se tvůrci právě s tímto při dokončování hry popasovali posoudíme tedy koncem srpna, kdy Satellite Reign vychází na PC. A abyste se pořádně naladili na tu správnou, neonem osvícenou kyberpunkovou notu, podívejte se na zbrusu nový trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články