Erotická adventura Catherine se letos vrátí ve značně rozšířené verzi Catherine: Full Body
zdroj: tisková zpráva

Erotická adventura Catherine se letos vrátí ve značně rozšířené verzi Catherine: Full Body

15. 2. 2019 12:04 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vincentovo oceňované milostné dobrodružství má na kontě už osm let existence. Takovou dobu se čekalo na port pro počítače, který dorazil letos v lednu, a téměř stejně tolik času bylo potřeba pro vznik pořádnějšího remasteru Catherine: Full Body. S novým školním rokem začnou docela nové trable s ženami a hádankami.

Catherine je unikátní adventura o vztazích a milostném životě, kde se děj prolíná s puzzly a ovcemi. Jako celek to zjevně dává obrovský smysl, když má hra na kontě několikero cen a samá velmi kladná hodnocení. Nikdo vám nebrání zahrát si hned teď klasickou verzi, ale možná by přeci jen stálo za to počkat půl roku na bohatší remaster.

Catherine: Full Body v sobě logicky obsáhne původní hru a čeká vás tak příběh Vincenta, jehož dlouholetá přítelkyně touží po usedlém životě, zatímco nová postelová známost nabízí vzrušení a naplnění nejskrytějších tužeb.

zdroj: Archiv

Starý dobrý milostný trojúhelník se v remasterované verzi rozroste na čtverec, jelikož se do už tak dost komplikované situace vloží ještě jedna slečna. To znamená úplně nové větvení příběhu, spoustu nových scén a cutscén a samozřejmě i nové vyústění Vincentova života.

Tvůrcům z Atlus Games se naštěstí podařilo získat původní dabéry a budete mít možnost zapnout si jejich anglické nebo japonské znění. Vylepšení se dočká grafická i herní stránka, poslechnete si nový soundtrack, multiplayer nabídne víc možností a počet puzzlů se víc než zdvojnásobí. Vaše logické myšlení bude otestováno v 500+ případech.

Zároveň se můžete těšit na dva nové herní módy. Mód Arrange upraví původní puzzly, aby byly komplexnější, zatímco mód Safety vám umožní přeskočit libovolnou hádanku, abyste mohli nerušeně sledovat pouze příběh.

Catherine: Full Body vyjde 9. září exkluzivně na PlayStationu 4, ale třeba se i v jejím případě časem dočkáme portu na další platformy. Hru si už můžete předobjednat ve dvou fyzických edicích. Normální za 60 dolarů bude ve steelbooku, prémiová edice za 80 dolarů k němu přidá soundtrack na CD, artbook v pevné vazbě a plyšovou ovci v trenkách.

Catherine: Full Body zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články