Early access verze Blitzkrieg 3 nabízí za plnou cenu multiplayer a jednu singleplayer misi
zdroj: tisková zpráva

Early access verze Blitzkrieg 3 nabízí za plnou cenu multiplayer a jednu singleplayer misi

7. 5. 2015 14:27 | Novinky | autor: Petr Poláček |

První hratelná verze válečné strategie Blitzkrieg 3 je počínaje dneškem k dispozici na Steamu v ...early access režimu. Samozřejmě ne zdarma, nýbrž za peníze. Za dost peněz. Na rozdíl od typické strategie, kdy tvůrce nabídne early access za nižší cenu, kterou pak postupem vývoje zvyšuje, se vývojáři z Nival rozhodli prodávat early access verzi za cenu finální. Přijde mi, že si popletli early access s předobjenávkou, ale budiž - stejně záleží jenom na tom, jestli svou nabídkou vzbudí zájem hráčů, kteří se mohou ke koupit motivovat krátkým trailerem.

Blitzkrieg 3 si můžete pořídit ve standardní a deluxe edici za 30 a 50 euro, přičemž až do 12. května dostanete jako bonus navíc Anthology verze prvních dvou her v sérii. Obsah jednotlivých verzí popisoval Aleš nedávno v článku, takže hlavně zmíním, že aktuální early access verze nabízí plně funkční multiplayer s několika blíže nespecifikovanými omezeními a jednu singleplayer misi na ukázku.

Aktuální alfa verzi budou tvůrci v následujících měsících postupně ladit a rozšiřovat novým obsahem, přičemž hotoví by s prací rádi byli letos na podzim. V early access režimu by tak hra měla pobýt zhruba 4-5 měsíců.

zdroj: Archiv

Všechny podstatné informace tedy máte, zbylé najdete v Alešově článku a dále už je pouze na vás, jestli chcete hrát kostru Blitzkrieg 3 hned, nebo si počkáte na plnou hru. Nic vás každopádně netlačí, abyste s nákupem hry spěchali. Cena se totiž, na rozdíl od jiných early access projektů, už měnit nebude.

Nejnovější články