Detaily o novém obsahu pro Killzone 3 a Mortal Kombat
zdroj: tisková zpráva

Detaily o novém obsahu pro Killzone 3 a Mortal Kombat

20. 6. 2011 10:47 | Novinky | autor: levis |

Jeden z vývojářů Guerrilla Games přiblížil chystaný balíček map pro Killzone 3 s názvem From The Ashes. Čekají vás v něm nové mapy do módu Guerrila Warfare, mezi nimi třeba lokace Mobile Factory určená pro šestnáct lidí, která se odehrává na jednom z největších vozidel ze singleplayerové části hry.

Přídavek obsáhne také dvě mapy pro mód Warzone, např. lokaci Lente Missile Base pro čtyřiadvacet lidí, jež spolu budou zápasit na opuštěné raketové základně v nechvalně proslulé kaznaské džungli. Killzone 3 DLC: From The Ashes vyjde 22. června na PSN za pět euro, tentýž den se objeví také kompilace DLC obsahující Retro Pack, Steel Rain Pack a tento nový přídavek From The Ashes, to vše za deset eur.

zdroj: Archiv

No a Warner Bros v mezičase oznámili Mortal Kombat Season Pass, což není tak úplně přídavek, jako spíš kontinuální bonus pro poslední díl ze série Mortal Kombat. Zatím je Season Pass určen jen pro Xbox 360, kde bude stát 1200MP a zpřístupní vám všechny charaktery ve hře, jak budou během léta postupně přidávány na síť.

Ve finále byste měli ušetřit cca pět dolarů oproti koupi individiuálních postav a ještě se vyhnete nutnosti stahovat Compatibility Packy, kterými chtějí autoři zajistit správnou kompatitibilitu pro všechny hráče, jež nebudou stažitelným přídavkem disponovat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články