Bojiště, jak jste ho ještě neviděli. Total War: Warhammer II oslavil vydání působivým 360° trailerem
zdroj: tisková zpráva

Bojiště, jak jste ho ještě neviděli. Total War: Warhammer II oslavil vydání působivým 360° trailerem

29. 9. 2017 16:29 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Začínám se trochu bát, že všechny milé chlapce a děvčata ze studia Creative Assembly postihl akutní záchvat megalomanie. „Spojíme obě kampaně dohromady a vznikne nám gigantická mapa!“ říká ruměný Andy Hall. „Vydáme 360° trailer, kde se lidi můžou volně koukat na obrovitánskou bitvu!“ křičí nepříčetně Mark Sinclair. Burácivě se nejspíš směje i chlapík, který jim právě donesl oběd. Je to nakažlivé a rychle se to šíří, stejně jako nadšené reakce na včera vydaný Total War: Warhammer II.

Na Alešovu recenzi si sice ještě pár dní počkáte, protože prý ještě neumučil a nezotročil dost elfů, ovšem ze zahraničí putují velice pěkné ohlasy. „Trvalo to skoro dvacet let, ale nakonec to dokázali. Warhammer 2 je perfektní Total War,“ tvrdí Eurogamer. „Pokračování vylepšující téměř každý aspekt původní hry,“ pomlaskává labužnicky PC Gamer

Někteří z vás se už možná do hrátek s elfy, ještěrkami a krysami pustili, ale kdyby se vám do toho pořád ještě nechtělo, třeba vám dodatečnou motivaci poskytne už zmiňovaný monumentální 360° trailer. Nejspíš by bylo nejlepší si ho pustit ve virtuální realitě, abyste mohli dle libosti okounět na draky, katapulty a Teclise s Tyrionem, ale vystačíte si i s obyčejným popotahováním myší – jen se přitom možná zakucká váš počítač.

Jak jste mohli vidět v plné parádě, oba elfí bráchové plánují velikou alianci s lizardmeny, ale to je pochopitelně pouze jeden z mnoha přístupů, které jsou vám během hraní k dispozici. Přestože je kampaň na poměry série výrazně příběhová, jak k závodu o Vortex přistoupíte je na vás. Jen musíte počítat, že žádná aliance s některou z rivalských říší nevydrží až do konce hry – zvítězit může jenom jeden.

Budou to sadističtí temní elfové? Jejich arogantní bratranci? Magické ještěrky? Nebo snad můj černý kůň, nezastavitelná nakažlivá horda skavenů? Pakliže chcete rozhodnout o osudu Nového světa, vydejte se na Steam a pošlete expresním vlakem do Horshamu 60 €. Stihnete-li to v prvním týdnu po vydání, Creative Assembly vám navíc jako bonus nadělí frakci Norsca do prvního dílu.

Nejnovější články