Akční RPG Bloodborne vyjde v únoru a připomene všem majitelům PS4 zač je toho Demon's Souls
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Bloodborne vyjde v únoru a připomene všem majitelům PS4 zač je toho Demon's Souls

18. 9. 2014 12:10 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Pravdivost nedávných spekulací z Japonska potvrzuje nové video z Tokyo Game Show 2014. Do zombie a démony prolezlého města Yharnam se v Bloodborne podíváme už 6. února. Hru z dílny From Software (Dark Souls, Demon's Souls) představila Sony teprve na letošní E3, takže vydání začátkem příštího roku je příjemným překvapením. Vedle traileru nyní vývojáři uvolnili i půlhodinové záběry ze samotného hraní. 

Formulku "Souls série" má Bloodborne oživit o mnohem ofenzivnější herní styl, neogotickou stylizaci nebo využívání primitivních střelných zbraní. Ruku v ruce s tím půjde i audiovizuální stránka, která má naservírovat i hrůzostrašnější podobu monster.

Atmosféru můžete nasát v novém traileru, kde se to monstry jen hemží a hlavně se v něm předvádí i kooperace, kdy se před nohatým monstrem hbitě pohybují hned dva lovci. Navíc video předvádí nové zbraně, třeba absurdně velké kladivo.

Bloodborne se dočkají exkluzivně pouze majitelé PlayStation 4, vydání hry pro jiné platformy v plánu není.

zdroj: Archiv

Po ukázce sršící atmosférou se z TGS 2014 opožděně došinuly i záběry z hraní dema. Ty čítají třicet minut krájení potvor a japonských komentářů. 

Nejnovější články