Veterán Call of Duty chystá v novém studiu BulletFarm kooperativní akci
zdroj: NetEase

Veterán Call of Duty chystá v novém studiu BulletFarm kooperativní akci

29. 2. 2024 12:00 | Bleskovky | autor: Adam Homola |

David Vonderhaar, známý jako šéf designérů série Call of Duty: Black Ops, založil po svém loňském odchodu ze společnosti Treyarch nové vývojářské studio BulletFarm. Na pozici kreativního ředitele nastoupil Chris Cowell, který se předtím podílel coby designér na Modern Warfare, Warzone a Black Ops: Cold War.

BulletFarm, podporované čínským herním gigantem NetEase, má základnu v Los Angeles a chystá AAA hru z pohledu první osoby. Pracuje na ní v Unreal Enginu 5 a slibuje neotřelý vesmír určený pro kooperativní hraní, což znamená výrazný posun oproti Vonderhaarově předchozí práci. V tiskové zprávě mluví o vystoupení z komfortní zóny i vděčnosti za možnost podílet se na něčem nové.

Detaily, ostatně ani název hry zatím neznáme, ale máme se prý těšit na „nové pojetí“ her z pohledu první osoby a jednoduše na něco jiného. Což je jedině dobře, neboť zrovna stříleček na trhu rozhodně není málo, a tak já osobně budu za každý nový nápad a inovaci rád. Vonderhaar nakonec ještě vyzdvihuje zaměření hry na zajímavé postavy, precizní mechanismy, komornější příběh a akci. Datum vydání je ale zatím v nedohlednu.

Nejnovější články