Třetí rozšíření Assassin’s Creed Valhalla má zjevně co do činění s Ragnarökem a trpaslíky
zdroj: Vlastní foto autora

Třetí rozšíření Assassin’s Creed Valhalla má zjevně co do činění s Ragnarökem a trpaslíky

21. 10. 2021 14:38 | Bleskovky | autor: Patrik Hajda |

Známý dataminer j0nathan znovu odhaluje informace o novém DLC pro Assassin's Creed Valhalla dřív, než to učiní samotný Ubisoft (víme díky Eurogameru). V datech nového patche se mu podařilo vykutat pravděpodobný název třetího rozšíření hry – Dawn of Ragnarök. Už to by stačilo jako náznak většího příklonu k severské mytologii.

Jenže jemu se podařilo najít i několik achievementů, z nichž jeden říká: „Dokonči všechna teritoria Svartálfheimu“. Přesně tak, nové rozšíření by se mohlo odehrávat ve světě trpaslíků. Ostatně další achievement vybízí k odhalení všech trpasličích úkrytů. Bude se po vás chtít plně vylepšit Odinovy nátepníky a zabít 30 nepřátel s pomocí kopí zvaného Atgeir.

Objevují se i nové schopnosti pro Eivor/a jako částečná neviditelnost, možnost létat jako vrána, střílení teleportačních šípů, oživování padlých nepřátel či schopnost zacházet s ledem. Zdá se nepravděpodobné, že by se j0nathan mýlil, když tyto informace našel přímo v souborech hry. Ale berte na vědomí, že spousta her obsahuje data, která se nakonec nepoužijí a koncový hráč je nikdy neuvidí…

Nejnovější články