Capcom se chystá v následujících měsících vydat dosud neoznámenou velkou hru
zdroj: Foto: se svolením Capcom

Capcom se chystá v následujících měsících vydat dosud neoznámenou velkou hru

31. 10. 2023 8:00 | Bleskovky | autor: Jan Slavík |

Společnost Capcom zveřejnila výsledky hospodaření za prvních šest měsíců současného fiskálního roku. Firmě se dařilo dobře a nejprodávanějším titulem z jejího portfolia se stal Street Fighter 6, který udal dva a půl milionu kopií.

Možná o něco zajímavější je však fakt, že si Capcom vytyčil poměrně vysoké finanční cíle, jichž chce dosáhnout do konce letošního fiskálu (tedy do března 2024). V doprovodné sekci otázek a odpovědí pak vysvětluje, že k naplnění ambicí pomůže vydání dosud neoznámené velké hry. Nebo možná her. Japonština totiž nemá množné číslo a věta v debatované odpovědi může znamenat obojí.

Monster Hunter Now zdroj: Foto: Niantic / Capcom

Prozatím můžeme jen spekulovat, oč půjde, ale samozřejmě by se nabízel nějaký přídavek k jedné ze dvou nejsilnějších franšíz firmy, tedy Monster Hunter či Resident Evil. Klidně ale může jít o zcela novou značku, těch se Capcom také nebojí, což dokázal červencovým vydáním dinosauří střílečky Exoprimal. Tak či tak, pokud má velkorozpočtový titul vyjít v následujících čtyřech měsících, oficiální oznámení nemůže být daleko.

Nejnovější články