Troll and I

Troll and I

Články

Akční adventura Troll and I v lokální kooperaci nabídne obří monstrum i tichého lovce

Studio Spiral House vydalo na PC, PS4 a Xbox One svoji akční adventuru Troll and I, v níž hrajete… za trolla a sebe, tedy pokud je vaše já dredatý mladý lovec jménem Otto. Děj se odehrává ve Skandinávii v 50. letech, kde se místní milionář rozhodne, že by chtěl mít doma trolla, živého či mrtvého, a protože ještě neexistoval internet, rozhodl se vzít za vděk mytologickou bytostí. Jenže jeho horda lovců kromě naštvání trolla dokázala i prorazit křehké předivo reality do jiného světa, odkud se začali rojit skřeti.

Troll and I připomíná mnohem akčnější The Last Guardian ze Skandinávie

Porovnání s The Last Guardian se v případě Troll and I vyvstane na mysli takřka okamžitě - velké, silné monstrum a slabý, zranitelný chlapec. Nicméně, poté, co si prohlédnete nové video, které do detailu vysvětluje nejen příběh, ale především schopnosti titulního trolla a také jeho lidského společníka Otta, který má daleko k tomu být bezmocným chráněncem. Naopak, Troll and I bude záviset na možnosti kdykoliv přepnout mezi obrovským, silným trollem a hbitým, smrtícím, ale snadno zranitelným Ottem. Navíc, pokud se vám poštěstí, v lokální kooperaci se může jeden z vás chopit trolla a druhý Otta a ještě efektivněji spolupracovat.

V akční adventuře Troll and I bojujete proti lidem a nestvůrám

Přežít v severské divočině asi není žádná legrace, ani pokud zrovna není protkaná dávnou magií, mytickými zvířaty a vražednými zrůdami. Když se do toho přimotají ještě moderními zbraněmi obdaření žoldáci, kteří mají za úkol polapit bájného trolla, nastalá situace je doslova explozivní. A uprostřed všeho dění se v akční adventuře Troll and I ocitá mladík Otto se svým věrným kopím a velkým chlupatým kámošem. 

Akční adventura Troll and I o přátelství chlapce a nestvůry nabídne lokální kooperaci

V dnešním světě plném satelitů, chytrých telefonů a všemocných špionážních organizací už pro dávné mytické nestvůry jednoduše není úkrytu. Nějaká odporná monstra se snad ještě můžou skrývat na dně oceánu, ale že by ve skotském rybníce žila lochneska? Těžko. A kdyby se mezi fjordy proháněli trollové, taky by si s nimi nějaký Nor už dávno udělal selfíčko. Ještě že existují počítačové hry, kterým je šedá, nudná realita úplně fuk. Jako například Troll and I.
Hodnocení čtenářů:
10/100