Akční adventura Troll and I o přátelství chlapce a nestvůry nabídne lokální kooperaci
zdroj: tisková zpráva

Akční adventura Troll and I o přátelství chlapce a nestvůry nabídne lokální kooperaci

16. 12. 2016 12:19 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

V dnešním světě plném satelitů, chytrých telefonů a všemocných špionážních organizací už pro dávné mytické nestvůry jednoduše není úkrytu. Nějaká odporná monstra se snad ještě můžou skrývat na dně oceánu, ale že by ve skotském rybníce žila lochneska? Těžko. A kdyby se mezi fjordy proháněli trollové, taky by si s nimi nějaký Nor už dávno udělal selfíčko. Ještě že existují počítačové hry, kterým je šedá, nudná realita úplně fuk. Jako například Troll and I.

Tahle akční adventura pojednává o chlapci jménem Otto, který ve skandinávské divočině narazí na obrovskou chlupatou obludu. Mezi ním a trollem vznikne přátelství, a jejich nové pouto se bude oběma brzo hodit. Aby přežili v drsném severském prostředí a unikli pronásledovatelům v džípech i místním nebezpečným zvířatům, musí spolupracovat a jeden druhému hlídat záda.

Mezi oběma protagonisty je možné dle libosti přepínat a podle situace využívat buď trollovy hromotlucké, ničivé útoky, nebo Ottovu hbitost a obratnost. Vývojáři ze Spiral House ovšem mysleli i na multiplayer, a to ve formě lokálního splitscreenu, kdy každý z hráčů ovládá jednu postavu. Tahle funkce může být docela příjemná, zvlášť když hra vyjde kromě PC i na konzole a nabídne tak společné přežívání s kamarádem či kamarádkou přímo na gauči před televizí. Troll and I vychází 24. března příštího roku. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články