Killzone 3 s jetpackem na zádech
zdroj: tisková zpráva

Killzone 3 s jetpackem na zádech

4. 6. 2010 10:10 | Preview | autor: Petr Poláček |

Sev a Rico vyráží na záchranou misi s novým vybavením - to má na zádech ale samozřejmě i nepřátelské vojsko.

Podle redaktora IGN je dojem z prvních tří minut sci-fi střílečky Killzone 3 zhruba takový, že naskriptovaných sekvencí je tu víc než v celém úvodním levelu dvojky a herní mapa musí být minimálně desetkrát větší. Seva s Ricem na cestě za záchranou kapitána Narvilla z nepřátelské továrny přepadnou létající jednotky Intruders a hrdinové musí sáhnout po minigunu.

Netrvá ani deset vteřin a na obrazovce se poprvé objeví zásadní nový druh protivníka - po vzoru dřívějšího Killzone: Liberation totiž autoři umístili nepřátelům na záda jetpacky. Zážitek je to už jen kvůli všem těm naskriptovaným smrtím. Poprvé Helghast s jetpackem v plné rychlosti narazí do skály a rozmlátí se o ni, podruhé trefíte jetpack, ten vylétne do vzduchu, opíše několik obratů a nakonce s velkým ohňostrojem exploduje atd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A samozřejmě netrvá dlouho a jetpack se dostane do rukou i vám. Ovládá se překvapivě jednoduše a v úvodní "tréninkové" sekvenci, kde musíte sice v adrenalinovém tempu, ale přece jenom bez ohrožení života skákat z ledovce na ledovec, ho perfektně dostanete do ruky. L1 zapíná akceleraci, tlačítko X pak slouží jako dočasný boost. Jediná škoda, že ve hře je tvrdé omezení toho, do jaké výšky můžete se jetpackem vyletět.

Killzone 3 pro PlayStation 3 zatím nemá stanovené datum vydání - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Barevnější a chytlavější Killzone 3  [28.5.2010 21:21]
Scany z Killzone 3  [25.5.2010 10:10]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články