Katapult ven ze Supreme Commander 2
zdroj: tisková zpráva

Katapult ven ze Supreme Commander 2

27. 10. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Chris Taylor vedle nových experimentálních jednotek ukázal i to, jak se rychle dostat z bojiště.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Vcelku nedávno představený Supreme Commander 2 se bude odehrávat pětadvacet let po událostech z jedničky a přinese vylepšenou ekonomickou stránku hry, nové strany i lepší pathfinding - a vůbec spoustu drobných vylepšení.

Chris Taylor nedávno předvedl některé funkce xboxové verze. Abyste nemuseli ukazatelem najíždět na konkrétní jednotku a pak na ní klikat, budete mít při ruce vždy tlačítko, které vám automaticky vybere nejbližší jednotku a otevře jí příslušící panel možností v kruhovém ukazateli podobném tomu z Halo Wars.

Taylor vedle toho také představil nový mód Hunker, který vašemu veliteli umožní se během bitvy skrčit a schovat před nepřátelskou palbou. Pokud by tento dočasný kryt nevydržel a už to vypadalo, že vás protivník dostane, budete se moci katapultovat ven a v provizorním modulu pak doplachtit až zpět na základnu.

zdroj: Archiv


Supreme Commander 2 GC nahrávka 1

Hra přinese také sedmadvacet nových experimentálních jednotek, např. obrovitého mecha King Cryptor, vyzbrojeného několika těžkými kanóny. Takové jednotky ale budou stát spoustu zdrojů a ty nebudete mít k dispozici zrovna vždy - od toho tu budou tzv. mini-experimentální jednotky, které postavíte rychleji a za měnší náklady. Téměř ke všem budete mít přístup od samotného začátku hry, kdežto na jejich "plnohodnotné" verze si vyděláte teprve v průběhu kampaňě.

Supreme Commander 2 poběží v plynulých šedesáti snímcích za vteřinu a vyjde někdy příští rok pro PC a Xbox 360 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
První obrázky ze Supreme Commander 2  [16.6.2009 10:10 - levis]
Dojmy z předváděčky Supreme Commander 2  [4.6.2009 19:19 - levis]
E3 trailer ze Supreme Commander 2  [29.5.2009 12:12 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články