Dojmy z předváděčky Supreme Commander 2
zdroj: tisková zpráva

Dojmy z předváděčky Supreme Commander 2

4. 6. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

VIDEO: Chris Taylor na E3 osobně předvedl, čím se bude dvojka lišit od jedničky i Demigodu.

Chris Taylor se sice před časem nechal slyšet, jak dlouho bude trvat vývojový cyklus sci-fi strategie Supreme Commander 2, ale nedávný debutový trailer, první screenshot a čerstvě také živá předváděčka hry na veletrhu E3 ukazují, že hra je ve skutečnosti mnohem dál, než si kdo myslel:

zdroj: Archiv


Supreme Commander 2 - E3 záběry z hraní

Taylorova předváděčka obsáhla mapu nazvanou Illuminate 5, která již na pohled připomenula poslední dílko od stejných vývojářů, tedy Demigod. Společné s ním má to, že jde o obrovskou arénu létající nad osvětleným městem, přičemž díky použití stejného enginu je nápadná i podobnost s trojrozměrnou grafikou na de facto 2D pozadí.

Cílem autorů je tentokrát více rozvinout příběh i jednotlivé postavy a zároveň také zlepšit orientaci na mapě. Strana v prvním díle známá jako Aeon zanikla a přetvořila se v novou frakci nazvanou The Illuminate, jejíž jednotky na pohled vypadají více organicky a také pestřeji.

Obrázek zdroj: tisková zpráva
premiérový obrázek

Na ukázané mapě se ale bojovalo především mezi navrátivšími se Cybrany, snadno rozeznatelnými díky bojovým vznášedlům, a tanky frakce UEF. Sice se dopředu zdálo, že tanky proti rychlým vzdušným jednotkám nebudou mít šanci, ale to by se Taylor nesměl vytasit s další novinkou: totiž možností katapultovat další vojáky/vozidla napříč celou mapou. Když vás tedy protivník nečekaně přepadne v přesile, bude stačit zaujmout obranné pozice a mezitím zmobilizovat svou armádu v základně, odkud ji jedním šupem přes celou mapu přesunete přímo do centra dění.

Supreme Commander 2 pro PC zatím nemá stanovené datum vydání, letošek ale rozhodně nestihne - více v předešlém zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
E3 trailer ze Supreme Commander 2  [29.5.2009 12:12 - levis]
Představení Supreme Commander 2  [10.5.2009 10:10 - levis]
Jak by měl vypadat Supreme Commander 2?  [21.12.2008 12:12 - mart]
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články