Obduction
Věková dostupnost

Obduction

Články

Souhrn recenzí - NHL 17, Obduction, Mother Russia Bleeds a další

Podzimní blockbustery jsou za dveřmi, neznamená to ale, že v uplynulých dnech nevycházely zajímavé tituly. Ne ze všech se vyklubaly i tituly kvalitní, ale i jedna dobrá hra týdně je úspěch. Podívejte se na výpis recenzí za poslední týden, třeba vám něco zajímavého uniklo. :)

Obduction od tvůrců série Myst představuje svět, ze kterého prcháte

Autoři série Myst ze studia Cyan Worlds se vývoje her jen tak nevzdali a plánují vydat další hru inspirovanou svými předešlými díly. Žánr explorativních adventur zažívá v poslední době boom, nicméně současné hry se původním základním pilířům tohoto žánru a například právě sérii Myst již příliš nepodobají. Ani tvůrci Obduction nechtějí zůstat zahledění do minulosti a slibují moderní přístup k žánru. Přesvědčit se o tom můžete v nové ukázce.

Tvůrci Mystu představují svět nové adventury Obduction

Od představení projektu Obduction uteklo již hodně vody, o hře jsme psali naposledy v listopadu před dvěma lety. Doba však již pokročila a spolu s ní i vývoj této sci-fi adventury ve světě plném puzzlů. Jejich řešení, ale především objevování samotného světa, jsou hlavními lákadly Obduction, která se hrdě hlásí k odkazu série Myst. Kromě přání šťastného nového roku se tvůrci připomínají i novým trailerem.

Obduction je nástupce Mystu, co se zkouší prosadit na Kickstarteru

Myst a Riven, kdo z vás si je pamatuje a kdo je hrál? Originální explorativní adventury tehdy byly populárnější než lecjaká střílečka a získaly si zástupy fanoušků. Bohužel, vývoj doby jim nepřál a dnes se s podobným typem adventur, navíc ve skvělé produkci, setkáte jen těžko. Změnit by to mohl Obduction, nový projekt od studia Cyan, tvůrců původního Mystu, Rivenu a URU.

Bleskovky

  • 16. 7. 2021 - Epic Games Store rozdává adventuru Obduction od tvůrců Myst a strategii Offworld Trading Company

  • 31. 5. 2019 - Na GOGu je v rámci letního výprodeje zdarma povedená adventura Obduction.

  • 7. 5. 2018 - Obduction, adventura od tvůrců série Myst, vyjde 8. května na PSVR.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
14. září 2016
Recenze