Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII-2

Články

"Vylepšená" PC verze Final Fantasy XIII-2 vyjde v polovině prosince

Až se přežene smršť nových titulů, podívá se Aleš určitě i na v říjnu vydanou PC verzi Final Fantasy XIII. A hned poté ho čeká i PC verze Final Fantasy XIII-2, která podle nového videa vyjde na Steamu 11. prosince za 16 euro (momentálně za nižší cenu v předobjednávce). Stejně jako FFXIII by i „dvojka“ měla nabídnout v PC verzi několik úprav a změn oproti konzolovému originálu, ale je otázkou, zda dokáží vyvážit nezáživnou hratelnost a pitomý příběh, což jsou segmenty, na které tvůrci při vývoji PC verze určitě nešahali.

PC verze Final Fantasy XIII vyjde nečekaně už v říjnu

Square Enix je divná banda lidí, ale v zásadě je PC hráči mohou mít rádi. Na jedné straně jim na čas seberou nového Tomb Raidera, aby se Xbox One mohl v promo materiálech chlubit (dočasně) nějakou exkluzivitou, ale vzápětí jim předhodí PC verze Final Fantasy XIII trilogie. Nutno dodat, že nečekaně. PC verze FFXIII (první díl trilogie) vyjde na Steamu a SE shopu už 9. října za 16 babek (předobjednávka je se slevou) a nabídne původní hru, vylepšenou – snad vylepšenou. Tisková zpráva totiž nespecifikuje, jestli PC verze skoro pět let staré konzolovky prošla nějakými výraznějšími úpravami (podpora Steam kartiček se nepočítá a nic jiného tisková zpráva nezmiňuje).

Final Fantasy XIII se asi dočká dalšího pokračování

Proč? Přijde mi, že Square Enix v případě série Final Fantasy a hlavně třináctého dílu přešplapuje na místě a neví co dělat.

Video připomíná vydání Final Fantasy XIII-2, info o DLC

Jak jsem měl první Final Fantasy XIII rád, tak se FF XIII-2 obávám. Už jen proto, že skupinku...

Historia Crux ve Final Fantasy XIII-2

K Final Fantasy XIII-2 je chrleno celkem mnoho videí a ne každé stojí za vaši pozornost. Ale...

Nový trailer z hraní Final Fantasy XIII-2

Sice mu předchází "naspeedovaný" výstup moderátorky a dvou vývojářů, ale pak už vás nic...

Bleskovky

  • 17. 12. 2014 - Square Enix přemýšlí nad možnostmi vývoje Final Fantasy XIII Trilogy pro Xbox One a PS4.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
14. února 2012
Recenze