FIFA 11

FIFA 11

Články

Crysis 2 za 248 Kč a další novoroční slevy

Na našem internetovém obchodu Shop.Games.cz probíhá až do 15. ledna (nebo vyprodání zásob) speciální slevová akce na vybrané tituly od Electronic Arts. Získat v ní můžete mimo jiné třeba Crysis 2 nebo Dragon Age II pro PC za skvělých 248 Kč. Slev se dočkali ale i majitelé PS3 a Xboxu 360, jejichž hry, mezi nimi třeba NHL 11 nebo Bulletstorm můžete mít už za 498 Kč. Ostatně, podívejte se sami. A pokud jste nenašli svou oblíbenou hru, nezoufejte - na Shop.Games.cz vás začátkem roku čeká ještě několik podobných akcí!

FIFA 11 se loučí s kariérou sestřihem nejkrásnějších gólů

FIFA 11 si užívá poslední dva měsíce hráčské pozornosti, protože 30. září si bude muset...

Herní trh v ČR v roce 2010 rostl, nejprodávanější byla Mafia II

Nejprodávanější hrou roku 2010 v ČR/SR se dle očekávání stala Mafia II od 2K Czech. Vyplývá to z tiskové zprávy Asociací herního průmyslu České a Slovenské republiky, jejíž součástí je vůbec poprvé v historii oficiální žebříček nejprodávanějších her v ČR/SR podle GfK Czech. Češi a Slováci tak potvrdili svůj patriotismus, který nedokázaly zdolat ani celosvětově populární tituly jako Call of Duty: Black Ops, World of Wacraft: Cataclysm, Battlefield: Bad Company 2, Assassin's Creed 2 a další, které se rovněž probojovaly do první desítky (TOP 10 žebříček najdete po rozkliku).

Jsou dnešní hry jednoduché, nebo jen umí lépe napovídat?

Myslím, že je to docela zajímavá informace čili sem s ní. Před šesti lety americký teoretik Steven Johnson vydal knihu s názvem Všechno špatné je ti pro něco dobré, v níž přibližuje význam moderní popkultury a mimo jiné hájí hodnoty počítačových her, stále mnoha lidmi považovaných za hnůj společnosti. Publikace je v několika posledních kusech ještě dodnes k mání i u nás a je velká škoda, že nikdy nevyšel český překlad, neboť právě ten by mohl v pozitivním slova smyslu ztupit ostří mnohým principiálním odpůrcům videoher, třeba právě z vašeho okolí.

EA Sports spojí sportovní hry placenou službou

Šéf EA Sports Peter Moore nedávno naznačoval, že se plánuje služba, která by uživatelům nabídla možnost mít jeden profil pro všechny EA Sports hry bez ohledu na platformy, popřípadě by umožňovala převádění nakoupeného DLC obsahu z jednoho ročníku sportovní série do druhého. Nyní se zdá, že v EA Sports se o něčem podobném ne jenom mluví, už se to i připravuje, jak naznačují dokumenty z fanstránky Pasta Padre. EA se v průzkumu vyptává hráčů na různé podoby výše popsané služby a společně s tím nastiňuje, jak by mohla konkrétně fungovat.

Lokální kvalifikace na MS ve FIFA 11 už na konci března

Každoročně pořádané mistrovství světa ve virtuální kopané - FIFA Interactive World Cup -...

REMAKE

FIFA 11 HD
FIFA 11 HD
Sportovní
iPhone, iOS
2010 - Blíže neurčeno
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
15. října 2010
Recenze